وظایف و مسئولیت ها کارکنان:
- جمع آوری لباس ها و ملحفه های کثیف
- تفکیک لباس ها و ملحفه
- روشهای اجرایی خاص برای جابجایی لباس ها و ملحفه های آغشته به مواد آلوده، خطرناک یا مایعات بدن و رعایت موازین کنترل عفونت در حین کار با لباس ها و ملحفه های آلوده
- کاربرد صحیح مواد شوینده و گندزدا دررختشویخانه
- شستن، خشک کردن، دوخت و رفوی لباس ها و ملحفه ها
- برنامه کنترل کیفیت شامل اندازه گیری درجه حرارت آب
- ذخیره، توزیع و تحویل لباس ها و ملحفه های تمیز
- تامین مواد شوینده
- برنامه سرویس و خدمات نگهداری ماشین های رختشویی وخشک کن های موجود شامل قطعات مورد معاینه در طی سرویس و خدمات دوره ای دستگاهها
- کنترل رعایت الزامات و استانداردهای بخش
|