previous pauseresume next

برگزاری جشن به مناسبت ولادت با سعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار در مرکز آموزشی درمانی امام موس کاظم (ع)

به مناسبت گرامیداشت ولادت حضرت زینب (س) و روز فرخنده پرستار برنامه شادی با حضور گروه هنری آب،خاک،آتش صبح روز پنجشنبه ۲۰ دی ماه  در مرکز آموزشی درمانی سوانح سوختگی امام موسی کاظم (ع) برگزار شد در این مراسم ابتدا ریاست محترم مرکز جناب آقای دکتر عابدینی این روز فرخنده را به تمامی همکاران به ویژه پرستاران که همانند فرشته ای بر بالین بیمار خدمت می کنند تبریک عرض نمودند و برای این عزیزان توفیق روز افزون از درگاه خداوند متعال خواستار شدند.

در ادامه به نفرات اول مسابقات تنیس و شطرنج اقایان و بانوان  محترم مرکز که به همین مناسبت برگزار شده بود با حضور مدیریت محترم مرکز جناب آفای مهندس طاهریان هدایای اهدا گردید.

تازهای کتابخانه مرکز

قابل توجه اعضای هیات علمی، پزشکان ، پرستاران و دانشجویان گرامی

کتاب های جدید جهت دسترسی آماده گردیده است شما عزیزان می توانید با توجه به بخش تازه های کتاب جهت استفاده از منابع مورد نیاز به کتابخانه مراجعه نمایید.

برگزاری کارگاه های آموزشی با توجه به راه اندازی بخش های اطلاع رسانی پزشکی، کارگاه های آموزشی خدمات  کتابخانه و پایگاه های اطلاعاتی به صورت انفرادی و گروهی در مکان مذکور برگزار می گردد.

جهت اطلاعات بیشتر به کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی پزشکی بیمارستان مراجعه کنید.

انعکاس اخبار برگزاری کنفرانس خبری در رسانه ها

انعکاس اخبار برگزاری کنفرانس خبری روز ملی پیشگیری از سوختگی ((یکم دی ماه)) در مرکز آموزشی درمانی امام موسی کاظم (ع) از طریق رسانه ها.

نشست خبری پیشگیری از سوختگی بمناسبت گرامیداشت یکم دیماه روز پیشگیری از سوختگی

تقدیر از واحد نقلیه به مناسبت روز حمل ونقل و رانندگان در مرکز آموزشی درمانی سوانح سوختگی امام موسی کاظم (ع)

گرامی داشت روز حسابدار

حسابداری شغلی است که مستلزم حساسیت و دقت بیشتری می باشد و به نوعی زبان تجارت خوانده می شود. ۱۵ آذر هر سال روز حسابدار در ایران است. این روز در گردهمایی ۱۳ آذر ۱۳۸۶ نهادهای حسابداری ایران شامل انجمن حسابداران خبره ایران، جامعه حسابداران رسمی ایران - به عنوان دو انجمن ایرانی عضو آیفک - انجمن حسابداری ایران، انجمن مدیران مالی، و سازمان حسابرسی به این عنوان نام‎گذاری شد.به همین مناسبت مدیریت محترم مرکز جناب آقای مهندس طاهریان با بیان تبریک و خسته نباشید به حسابداران محترم مرکز این روز را به تمامی این عزیزان تبریک و با اهدای گل و شیرینی از این واحد تقدیر به عمل آورده و این روز را گرامی داشتند.

برگزاری جشن میلاد حضرت رسول (ص) و امام جعفر صادق(ع) در مرکز آموزشی درمانی سوانح سوختگی امام موسی کاظم(ع)

برگزاری جشن میلاد حضرت رسول (ص) و امام جعفر صادق(ع) در مرکزامروز شنبه ۳ اذر ماه ۹۷، مراسم جشنی به مناسبت میلاد با سعادت پیامبر مکرم اسلام و رئیس مذهب تشییع امام جعفر صادق (ع) با حضور مدیریت محترم مرکز جناب آقای مهندس طاهریان و همکاران گرامی برگزار شد.در این مراسم مدیر محترم مرکز بعد از تبریک میلاد با سعادت پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) و هفته وحدت را به تمامی همکاران تبریک عرض نمودند و با تقدیم لوح تقدیر و هدایایی از پنج نفر از همکاران که در راستای مصوبه کمیته اجرایی مبنی بر پیشنهادات برتر سال۹۶برگزیده شده بودند تقدیر به عمل آوردند.در بخش دیگر جوایز مسابقات ورزشی که درمرکز به همین مناسبت برگزار شده بود تقدیم همکاران گرامی شد و همچنین جوایز مسابقات ماه محرم و صفر که شامل کتابخوانی و مسابقه پیامکی بودتقدیم این عزیزان گردید وبه دونفر از همکاران که درمسابقه ای که درجشن طراحی شده بود شرکت نموده و موفق شده بودند نیز جوایزی اهدا گردید.مراسم جشن میلاد حضرت رسول و امام جعفر صادق با اجرای مولودی و اهدای جوایز به قید قرعه به دو نفر از حاضرین در این مراسم پایان یافت.

برگزاری کوه گشت خانوادگی به مناسبت هفته وحدت جهت پرسنل مرکز آموزشی درمانی سوانح سوختگی امام موسی کاظم(ع)

دیروز صبح  مورخ  جمعه ۲ آذربرنامه کوه گشت خانوادگی در کوه صفه اصفهان با حضور همکاران وخانواده محترمشان که سبب شد روزی سرشار از نشاط و طراوت برای حاضرین رقم بخورد.همچنین مدیریت محترم مرکز جناب اقای مهندس طاهریان باحضور در جمع همکاران که بیانگر وحدت وصمیمت در مرکز را نشان می داد هفته وحدت راگرامی داشته و به قید قرعه به چهارنفره از حاضرین هدایای تقدیم نمودند.

گرامی داشت روز کتابخوانی و کتابدار در مرکز آموزشی درمانی سوانح سوختگی امام موسی کاظم(ع)

۲۴ آبان ماه مصادف با روز بزرگداشت آیت الله سید محمد حسین طباطبایی و روز کتابخوانی و کتابدار می باشد که به همین مناسبت مدیریت محترم مرکز جناب آقای مهندس طاهریان به همراه جمعی از مسئولین محترم مرکز در کتابخانه مرکز حضور یافته و با اهدای گل و شیرینی از مسئول کتابخانه و اطلاع رسانی پزشکی سرکار خانم صمدی تقدیر به عمل آوردند.آیت الله جوادی آملی می فرمایند:مقام علما از مقام شهدا بالا تر است زیرا قلم علما شهادت ساز است درحالی که یک شهید به سبب قلم عالمی به فیض شهادت رسیده است.و تاریخ کشورها از چنین علمای شهادت ساز کم نداشته است مانند شهید مطهری و شهید بهشتی و مباهاتی است بر تمام کتابداران که حرفه آنها با علم و دانش و علما آمیخته است.این روز را که در واقع سرچشمه علم و دانش می باشد به همه کتاب دوستان و کتابداران و اطلاع رسانان عرصه بی نهایت دانش به ویژه اطلاع رسانی پزشکی که مانند بال های علمی تیم های درمانی مراکز آموزشی درمانی عمل می کنند تبریک می گوییم.

گرامی داشت روز جهانی اتاق عمل در مرکز آموزشی درمانی سوانح سوختگی امام موسی کاظم(ع)

۱۴ نوامبر مصادف با۲۳ آبان ماه در تقویم پزشکی جهان به نام روز جهانی اتاق عمل نام گذاری شده است به همین مناسبت جناب آقای دکتر عابدینی ریاست محترم مرکز که خود در اتاق عمل حضور داشتند به همراه جمعی از مسئولین محترم مرکز آموزشی درمانی سوانح سوختگی امام موسی کاظم(ع)با اهدای گل و شیرینی ازاین فرشتگان سبز پوش که چه بسیار خستگی ناپذیر و با تلاش و کوشش بی وقفه شان زندگی را به دیگران هدیه می دهند تقدیر نمودند. همچنین مدیریت محترم مرکز جناب آقای مهندس طاهریان این روز را صمیمانه به تمام پرسنل زحمتکش اتاق عمل بیمارستان و پزشکان محترم این بخش تبریک عرض نموده و از خداوند متعال موفقیت روزافزون برای این عزیزان را مسألت نمودند.

روزتان مبارک

صفحه‌ها